hummel indgår femårig aftale med Bundesliga-klubben FC Köln

Det danske sportsbrand hummel har indgået en aftale med Bundesliga-klubben FC Köln, der skal bære de karakteristiske hummel-vinkler i fem år. Aftalen træder i kraft fra sommeren 2022.

Hummel har indgået et partnerskab med Bundesliga-klubben FC Köln, som betyder, at ”The Billy Goats” fra sommeren 2022 og de kommende fem år skal spille i hummel-tøj.

Grundlagt i 1923 er hummel et af de ældste teamsportsbrands i verden med en lang tradition og arv indenfor fodbold. Den nye aftale med FC Köln gør gederne til hummels nye flagskib i Tyskland.

Allan Vad Nielsen, hummel's CEO, udtaler:

”FC Köln er en klub, der foretrækker at gøre tingene anderledes og altid med en stor grad af karakter. Og derfor ser vi dette partnerskab som det perfekte match for hummel. Vi har stor tillid til FC Kölns fremtidige planer, klubbens imponerende historie og ikke mindst dens mange passionerede fans. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med klubben for at kunne præsentere et spændende produktudvalg for både spillere og fans i de kommende år.”

"Inklusion, mangfoldighed, karakter, tradition og ærlighed er værdier, der er klistret på FC Köln som ingen anden fodboldklub i Tyskland. Det er samtidig værdier, der taler direkte ind i hummels DNA, hvilket gør os til perfekte partnere. Derfor er vi også utrolig stolte af, at det endelig er lykkedes at indgå et femårigt partnerskab med klubben."

FC Kölns administrerende direktør, Alexander Wehrle, siger:

”I forhold til vores krav til en tøjleverandør, så overbeviste hummel os med den bedste samlede pakke. hummel er et brand, der er kendt over hele verden, og som også har gjort sig bemærket ikke kun i sportsbeklædning, men også i mode. Derudover går hummel aktivt ind i kampen mod en bæredygtig fremtid med deres ”Company Karma”, som passer perfekt til os. Vi har et stort ønske om at producere vores fremtidige spillertøj, så vi yder et stærkt bidrag til ZNU-standarden – der driver bæredygtige forandringer.”

Marco Sauther, administrerende direktør for FC Kölns marketingpartner, Infront, uddyber:

”I hummel og FC Köln mødes to navne, som begge er sympatiske og med deres egen karakter, og som samtidig er tæt på deres fans og tilhængere. Det er de bedste krav til et vellykket sportsligt partnerskab. Vi er både glade og stolte over at have bragt hummel og FC Köln sammen, og vi ser frem til at arbejde tæt sammen med begge parter fra sommeren 2022.”

Den første FC Köln-spillertrøje fra hummel afsløres forud for sæsonen 2022/23.