HUMMEL INDGÅR SAMARBEJDE MED LUKAS PODOLSKI

Det danske sportsbrand hummel har indgået et samarbejde med den tyske fodboldlegende Lukas Podolski, der fra den 1. januar 2022 bliver global fodbold- og brandambassadør. Den 36-årige VM-guldvinder har skrevet under på en femårig aftale.

Han har spillet 130 kampe for det tyske landshold. Og scoret 49 mål. Han har vundet Bundesligaen med FC Bayern München. FA Cuppen med Arsenal. Den tyrkiske Super Cup med Galatasaray. Den japanske kejserpokal med Vissel Kobe. Og han løftede VM-trofæet i 2014.

Hans navn er Lukas Poldolski – og fra januar 2022 bliver han en del af det danske sportsbrand hummel som global fodbold- og brandambassadør. Den tyske legende har underskrevet en femårig kontrakt, som vil gøre ham til en central figur i hummels globale marketingkampagner de kommende år.

Allan Vad Nielsen, hummel CEO, udtaler: "Lukas Podolski er en fantastisk signing for os. Han har opnået utrolig meget i sin aktive karriere, og endnu vigtigere, så har han haft en positiv indflydelse på den globale fodboldverden og ikke mindst ungdomskulturen – især i Tyskland.”

"At tilknytte en spiller med hans status og omdømme er endnu et vigtigt skridt i implementeringen af ​​vores fodboldstrategi. Vi deler en fælles ambition om at udvikle potentiale til ekspertise, og vi ser frem til at arbejde tæt sammen med ham både på og uden for banen. Samtidig er Tyskland et afgørende marked for os i de kommende år, hvilket gør dette samarbejde til et godt match for hummel."

Lukas Podolski siger: "Jeg er ekstremt stolt over at blive en del af hummel-familien på dette stadium af min karriere og i en meget spændende tid for brandet. Jeg føler, at vi deler mange fælles værdier, hvilket giver et hav af muligheder for at arbejde sammen på områder, der rækker langt ud over bare fodbold. Jeg glæder mig utrolig meget til at repræsentere de karakteristiske hummel vinkler, og jeg ser frem til at være en del af en spændende rejse frem mod hummels 100-års jubilæum i 2023.”

Lukas Podolski startede sin professionelle karriere i barndomsklubben FC Köln i den tyske Bundesliga og blev hurtigt kendt for sit kraftfulde og farlige venstrefod. I dag spiller han for hummel-klubben Górzik Zabrze i den bedste polske fodboldliga.