hummel indgår femårig aftale med Premier League-klubben Southampton

Det danske sportsbrand hummel har indgået en aftale med Premier League-klubben Southampton, som skal spille i hummel-tøj de næste fem år. Aftalen gælder fra 1. juli 2021 og betyder, at hummel nu leverer tøj til to klubber i verdens stærkeste fodboldliga.

Hummel har indgået et partnerskab med Premier League-klubben Southampton, som betyder, at ”The Saints” fra den 1. juli 2021 og de næste fem år frem skal bære de karakteristiske hummel-vinkler.

Hummels vision om at skabe positive forandringer i verden gennem sport flugter perfekt med Southamptons ambition om at søge nye potentialer og forvandle dem til storhed både på og uden for banen.

Samtidig er det historien om en genforening mellem hummel og Southampton.

I perioden fra 1987 til 1991 optrådte klubben også i hummels spilledragter, og havde blandt andet fornøjelsen af at spille i en trøje, der var stærkt inspireret af den ikoniske danske landsholdstrøje fra VM-slutrunden i Mexico i 1986.

"Efter 30 års adskillelse er vi utrolig stolte og beærede over at være tilbage som officiel partner for Southampton FC. Hos hummel er fodbold indlejret i vores DNA, og partnerskabet med Southampton repræsenterer endnu et stort skridt i vores ambitiøse plan for vækst og ekspansion internationalt," siger Allan Vad Nielsen, administrerende direktør hos hummel, og fortsætter:

"Southampton har løbende bevist sin banebrydende og innovative tilgang til fodbold, og sammen med klubbens stærke værdier og historie, er det her et perfekt match for hummel. Vi deler samme værdier om at forvandle potentiale til storhed på og uden for banen, og vi glæder os til at arbejde sammen med klubben om fremtidige produkter og fanaktiviteter."

Southampton FC ser også frem til samarbejdet de næste fem år.

"Fra det øjeblik vi første gang mødte hummel, var det tydeligt, at der var rigtig god kemi. Ikke kun på grund af vores fælles historie, men også på grund af potentialet for, hvad vi kan opnå sammen i fremtiden. Hummels kernemission om at ville ændre verden gennem sport passer perfekt med vores tilgang til, hvordan vi agerer både på og uden for banen.

Vi håber, at disse delte værdier kan være med til at skabe et unikt partnerskab, der ikke kun munder ud i lækre trøjer til vores spillere og fans, men også viser de positive effekter, som to ligesindede organisationer kan opnå sammen," siger Southamptons Chief Commercial Officer, David Thomas.

Aftalen med Southampton betyder, at hummel nu leverer tøj til to Premier League-klubber. I forsommeren 2020 offentliggjorde hummel en aftale med Everton, som løber tre år frem i tiden.