Hummel indgår samarbejde med Niklas Landin

Når en af verdens bedste håndboldmålmænd, Niklas Landin Jacobsen, i den kommende sæson stiller op til kamp, bliver han klædt i hummel fra top til tå.

For ikke nok med at den danske sportstøjsvirksomhed er officiel tøjsponsor for den tyske storklub THW Kiel, hvor Niklas Landin er en af de helt store profiler, så har hummel nu også indgået en personlig sponsoraftale med Landin.

Det betyder, at den 30-årige målmand bliver hummel-ambassadør og fra sommeren 2019 vil spille i sko fra hummel – både for sit klubhold og for sit landshold.

"Vi er ekstremt glade for at byde Niklas velkommen hos hummel. Det er vores ambition af være det foretrukne håndbold-brand – både i bredde og elite – og vi er stolte over, at en så stor profil vil med os på den fortsatte rejse. Vi glæder os til et spændende samarbejde med verdens bedste målmand", siger Sponsorship Manager hos hummel, Lars Westergaard.

Niklas Landin og hummel kommer fremover til at indgå i et tæt samarbejde omkring udviklingen af håndboldsko i topklasse – især med fokus på sko til håndbold-målmænd. Og Landin, der i forbindelse med VM-triumfen på hjemmebane i Danmark i januar 2019 blev kårt som turneringens bedste målmand, ser frem til samarbejdet.

"Som dansker har man jo nærmest automatisk særligt forhold til hummel, og det er da også et brand, der ligesom har været der gennem hele min karriere helt fra barns ben. Så jeg er stolt over, at jeg nu får muligheden for at blive en integreret del af hummel-familien, og jeg glæder mig til at vise hummel-vinklerne frem på håndboldbaner over hele verden", siger Niklas Landin.

Hummels ønske om fortsat at være håndboldspillernes foretrukne brand, understreges af en bred portefølje af sponsorater. Verdens største håndboldklubber som RK Vardar, Veszprem KC, Vive Kielce, Füchse Berlin, THW Kiel m.fl. er alle en del af hummel-familien, ligesom også det International Håndboldforbund, IHF, for nylig er skiftet til hummel. Hertil kommer en række personlige sponsorater, hvor Niklas Landin altså er seneste skud på stammen.