Company Karma

Velkommen til hummel familien, LykkeLiga

LykkeLiga er en vaskeægte succeshistorie i dansk idræt. Skabt af 100% glæde ved sport og holdånd.

VI TAGER SAMARBEJDET TIL NÆSTE NIVEAU

LykkeLiga af ildsjæle, der utrætteligt kæmper for at give ALLE børn mulighed for at dyrke sport og mærke glæden ved at være en del af et hold.

Derfor var det også helt uden betænkningstid da hummel for nogle år tilbage kom i dialog med de gode mennesker bag LykkeLiga og straks besluttede, at her var et græsrodsprojekt, vi gerne ville hjælpe med at give vinger.

I samarbejdets spæde år har hummel haft æren af at ligge logo, vinkler og T-shirts til spillertrøjerne i LykkeLiga. I 2019 rykkede vi tættere sammen i holdbussen. I samarbejde med LykkeLiga ledelsen har hummel udviklet idéer, kampagner og initiativer, der gav spillere, hold og frivillige i LykkeLiga endnu mere synlighed. På den måde kan vi sammen hjælpe endnu flere børn til at opleve glæden, stoltheden og sejrusen, der følger med at være en del af et hold.

null
null

LYKKELIGA KAN NOGET HELT SÆRLIGT

LykkeLiga er startet af tidligere landsholdsspiller Rikke Nielsen, der drømte om at hendes datter Magda skulle have mulighed for at blive en del af det fællesskab, der spirer på et håndboldhold. Magda har Downs syndrom – og umiddelbart var der ikke sådan lige mulighed for at finde et hold at spille på.

Så tog Rikke affære. Og startede ikke bare et hold – men en hel liga for børn, der har brug for særlige hensyn og rammer for at kunne dyrke holdsport. Rikkes initiativ ramte lige præcis ned i noget, der både var lyst til og behov for.

I dag tæller LykkeLiga 620 seje spillere fordelt på 45 klubber over hele landet. Og holdånden blomstrer ikke bare på banen. Men også blandt de mange forældre, frivillige og supportere, der hver dag giver næring til kampgejst og livsglæde på og uden for banen. LykkeLiga kan noget unikt. Det har man også fået øjnene op for i udlandet. Der er begyndt at vise interesse for, hvad det er der på rekordtid har gjort dette lille, private initiativ til en livsglæde-spredende håndbold succes.