Om hummel

Vi har spillet en rolle indenfor SPORT i over 100 år. Det er vores passion. Vi hylder kammeratskabet, fejrer sejrene og hylder evnen til at spille, dele og nyde sport gennem hele livet. Det er vores HERITAGE, og intet gør os mere stolte. Det definerer og former vores designs, sponsorater, mennesker, hold og initiativer.

 

Vores CHARACTER er defineret af en fælles indsats. Vi udfordrer og indordner os aldrig. Vi er ikke bange for at tage et standpunkt og forsvare det, vi tror på. Uanset hvad vi gør, så gør vi det i fællesskab. Vi tager enhver udfordring op. Fordi det kræver mod at skabe forandring. At skille sig ud. Og dét er vores attitude.

 

Dybt inden i hjertet er vi formet af vores DANISHNESS. Vi kæmper for ligeværd og inklusivitet. For os er banen ikke en slagmark. Den er en arena, hvor storhed deles. Og fremgang er altid vores drivkraft. Vi bringer ærlighed, hjerte og passion ind i spillet. Dét er vores kerne. Vores hjem – og vores kultur.

 

Frem for alt så elsker vi spillet og står ikke tilbage for at bringe KARMA på banen, når muligheden byder sig. Fordi vi mener, at der er vigtige kampe, der skal kæmpes – også udenfor banen. Vi støtter antiheltene, løfter underdogs og udfordrer normerne. Og vi kæmper for inkluderende samfund, selvstændighed og nytænkende perspektiver.

 

Det er sådan, vi ÆNDRER VERDEN GENNEM SPORT. En kamp ad gangen.

Let's Play. 

 


Vil du vide mere?