Om hummel


LÆNGE FØR KONTRAKTERNE. LÆNGE FØR AGENTERNE. OG LÆNGE FØR DE MILLIARD-DYRE STADIONER… 

... var hummel en realitet. hummel blev grundlagt i 1923 som et sko- og sportsbrand med dybe rødder i fodbold og håndbold.   

hummel er et af de ældste og mest dedikerede brands inden for teamsport, og vores klassiske vinkler har altid været symbolet på, at vi hos hummel kan lide at gøre tingene lidt anderledes – og altid med kant og karakter. Det er værdier, man ser anvendt i forbindelse med hummels mange sponsorater rundt omkring i verden.

 

ALT HANDLER OM SPORT

Alt hvad vi arbejder med i hummel tager afsæt i sport. Det gælder også vores forskellige sub-brands inden for fashion: hummel Sport Style, hummel Hive og vores mange collabs. Og hummels populære Kids- kollektion er også centreret om sportswear - designet og produceret til aktive børns frie leg og bevægelse.

 

VI ARBEJDER FOR AT SKABE EN BÆREDYGTIG FORRETNING MED KARAKTER - 
VI KALDER DET ”COMPANY KARMA”

Vores klare mission er “CHANGE THE WORLD THROUGH SPORT”. Jo dygtigere vi er til at drive og udvikle virksomheden hummel, jo flere ressourcer kan vi bringe i spil til at skabe positiv forandring.

Vi tror på sport som et vigtigt redskab til at bringe mennesker sammen på tværs af alder, køn, kultur, religion og politik. Vi har igennem årene investeret i at støtte en lang række markante personer, hold, klubber og projekter, der med sport i centrum kæmper for at gøre en forskel i verden.

Vi elsker sport. Vi er vilde med passionerede og modige mennesker, der tør gå forrest i kampen for en god sag. Og vi er stolte over, at vi med sport i centrum kan bidrage til at gøre verden til et bedre og mere rummeligt sted for os alle sammen.