Hjem /

Strømper

I alt: 0 varer 0 varer

hummel strømper

Her på siden ser du hele vores udvalg af strømper til mænd og kvinder. Vi designer strømper der passer både til sport og til hverdag, så uanset om du leder efter et par løbestrømper, ankelstrømper eller et par helt almindelige strømper i 3-pak, finder du dem her. hummel® strømper er unisex, bløde, strækbare og med en tætsiddende pasform, der får dem til at blive siddende på plads - uanset om du bruger dem til sveddryppende sport eller til hverdag.
 

Sportsstrømper og løbestrømper

Vores designere konstruerer vores sportsstrømper, så de støtter og hjælper sportsudøvere til at yde deres bedste. Vores løbestrømper, sportsstrømper og håndboldstrømper er bl.a. udstyret med en særlig støttekonstruktion, og er behandlet med antibakteriel behandling og fugtighedsregulering, der tilsammen giver en meget god ventilation, åndbarhed og minimerer svedlugt, når du giver den gas på banen eller i fitnesscenteret. Noget som enhver sportsudøver helt sikkert vil sætte pris på i kampens hede.
 

Kompressionsstrømper

Vores design-team har også udviklet flere forskellige typer af kompressionsstrømper, som giver dig en del fordele, når du træner. Kompressionsstrømper forbedrer først og fremmest venepumpefunktionen, så blodet pumper bedre rundt i kroppen. Desuden sørger kompressionsstrømper også for at musklerne vibrerer mindre ved landing i kontaktsport og løbesport, så trætheden i dine ben mindskes, og du derved opnår en hurtigere restitution efter træning. Kompressionsstrømper kan naturligvis også bruges til hverdag, når du ønsker ekstra støtte til fødder og ben.
 

Ankelstrømper

I hummel designer vi også ankelstrømper i mange forskellige farver. Hop i et par grønne, rosa eller blå ankelstrømper til sport og hverdag – eller hold dig til de klassiske sorte eller hvide ankelstrømper, som passer ned i enhver sneak til sommer. hummel® ankelstrømper kommer med rib på midterfoden, så de bliver siddende på plads, selvom strømperne kun går en smule over hælen. Efter vask kan det være svært at kende forskel på strømperne. Derfor har vores ankelsokker strikken størrelsen ind i strømpen, så det er nemt at se, om det er fars, mors eller børnenes ankelstrømper.
 

3-pak sokker

Mange af vores sokker kommer i en praktisk 3-pak, så du kan købe flere af yndlingsstrømperne af gangen. Vi har både sportsokker, håndboldsokker og hverdagssokker i 3-pak, så du kan helt sikkert finde et par, som er lige noget for dig. Klik rundt her på siden mellem vores mange sporty designs og finde farver og find dine nye favoritstrømper. Alle hummel® strømper bærer desuden de ikoniske vinkler på siden, så du er sikker på at få dig et par sporty strømper uanset hvad du skal bruge dem til.