Sea, sun and sand'als

Sol. Sommer. Og sandaltid. Gør de små fødder klar til at smide strømperne og mærke den friske luft og varmen. hummel sandaler er designet til aktive børn og understøtter fri bevægelse. 

Vi guider dig her til at finde de rigtige sandaler og giver gode råd til det absolut bedste sandalkøb. De nye sandaler skal være rare at have på og være tilpasset dit barns behov.

Se alle sandaler her


Make it last longer

Her finder du tips til rengøring af sandaler så I kan holde sandalerne pæne og rene hele sommeren og dermed forlænge deres levetid.

Vask sandalerne i hånden i en spand med lunkent vand og lidt sæbe. Sandaler må ikke komme i vaskemaskinen!

Er der kommet beskidte fodaftryk i sandalerne, kan I bruge en tandbørste til at skrubbe sålen ren med. Særligt åbne sandaler som klipklapper og flip flops bliver tit beskidte i sålen, da de ofte bruges meget på stranden eller ved poolen, hvor børn tager dem af og på mange gange. Det kan efterlade indtørret solcreme, sand og skidt.

Er Velcroen blevet snavset, anbefaler vi at I først fjerner det værste snavs med fingrene og derefter anvender en tandbørste til at børste velcroen fri for sandkorn og snavs.

#Makeitlastlonger

null
null

3 gode råd til børnesandaler

1. GOD PASFORM & VOKSETILLÆG

For at give optimale støtte, skal sandalen sidde ordentligt på barnets fod og naturligvis også være rar at have på. Vi anbefaler 0,5 - 1 cm. voksetillæg i sandaler. Det er mindre end det vi anbefaler i lukkede sko og det er for at sikre, at barnets fødder ikke rutcher frem og tilbage i sandalerne. En sandal giver nemlig mindre støtte end en sko der lukker til rundt om hele foden. 


2. JUSTERBAR REMME & FAST HÆLKAPPE

Alle hummel sandaler har Velcro rundt om enten hæl eller ankel samt forfod. Med Velcro kan sandalerne personligt tilpasses det enkelte barns fødder og dermed give optimal støtte og stabilitet, selv når der er lidt ekstra fart over feltet. Velcro gør det nemt for barnet selv at tage sine sandaler let på og af.

Til små børn anbefaler vi sandaler med fast hælkappe, som er med til at give små ustabile fødder ekstra god støtte til at stå fast.


3. BESKYT DE SMÅ TÆER

Mindre børn kan have brug for at beskytte de små tæer når de leger og løber. Vi anbefaler at man vælger en sandal med lukket front. Fronten giver ikke støtte til foden, men beskytter de små tæer mod sten og sand. Samtidig giver det tæerne mulighed for at kunne ånde og have de mest optimale bevægelsesmuligheder.

Går turen til børnehaven, legepladsen, stranden eller noget helt fjerde? De små børnefødder har brug for sandaler, de kan være aktive i.

Find sandalerne til dit barns næste sommereventyr her