Hjem /

Badekåber

I alt: 0 varer 0 varer

hummel badekåber til børn

Findes der noget bedre end at svøbe sig ind i en blød og behagelig badekåbe efter et dejligt varmt bad? Eller trække i en lun badekåbe på kolde efterårs- og vinterdage?

Forkæl dit barn eller barnebarn med en lækker hummel badekåbe i blødt bomuldsmateriale. Vores designere har tænkt god kvalitet og maksimal komfort ind i designet af vores badekåber, og derfor er alle hummel badekåber fremstillet i 100% fløjlsblød bomuld, som giver barnet varm og blød komfort. hummel badekåber fås i flere forskellige farver til børn i alderen 2-12 år.

Badekåberne er alle almindelig i pasformen men designet med et bindebælte i taljen, som sikrer en perfekt og justerbar pasform. Alle kåber fra hummel er derudover designet med en dejlig lun hætte og fine broderet detaljer. Foran er hummel logoet broderet ind i stoffet ligesom vores ikoniske vinkler er broderet ind i stoffet på det ene ærme.

Med en badekåbe fra hummel er du sikker på at barnet får en yderst behagelig kåbe, som hurtigt kan tages af og på. Dermed er en kåbe helt perfekt til at tage uden på undertøjet eller nattøjet om morgenen, når der skal hygges omkring morgenbordet eller om aftenen inden dit barn skal puttes.

I løbet af de kolde efterårs- og vintermåneder er en kåbe et perfekt valg. Både til en afslappende dag på sofaen og ikke mindst efter et varmt bad. Kåberne er dog uden tvivl et oplagt valg hele året rundt og er på alle måder must-have til børns garderober. Hummel badekåber er derfor en oplagt gaveidé til fødselsdage og jul. Se hele vores udvalg af badekåber her på siden og shop nu.