Hjem /

Bikini

Filtre

Kategori

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

Funktionalitet

I alt: 9 varer 9 varer
I alt: 9 varer 9 varer
  • BÆREDYGTIG
Nedsat fra 279,95 DKK til 139,97 DKK
1 farve
  • BÆREDYGTIG
Nedsat fra 149,95 DKK til 89,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 179,95 DKK til 107,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 149,95 DKK til 89,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 129,95 DKK til 77,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 129,95 DKK til 77,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 149,95 DKK til 89,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 149,95 DKK til 89,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 149,95 DKK til 89,97 DKK
1 farve

hummel bikini

Er du på udkig efter en ny bikini? Så gør dig klar til en dag ved stranden eller poolen med en bikini fra hummel. Her på hummel.dk finder du et stort udvalg af hummel bikinier i forskellige farver og designs. Det giver dig rig mulighed for at mixe og matche overdele og underdele, lige som du ønsker, så du kan skabe dit helt eget strandlook.

Når foråret er begyndt, og vi kan mærke sommerens varme nærme sig, er det tid til at gå på jagt efter en ny bikini til sommerens aktiviteter på de danske strande eller til turen sydpå i sommerferien. Inden sæsonen for alvor går i gang, kan du her på siden, altid finde vores nyeste kollektion af hummel bikinier til damer som år efter år byder på en lang række bikini styles. Når vores designere går i gang med at designe sæsonens badetøjskollektion, er det altid med aktive kvinder i fokus. Alle vores styles har derfor et smart og sporty design som er helt perfekt til en aktiv sommer i vandet, ved stranden eller i poolen. hummel bikinier er fremstillet af strækbare materialer som sikrer en god tætsiddende pasform, så du uden problemer kan bevæge dig frit rundt i din bikini og dyrke sportsaktiviteter i vandet og ved stranden.
 

Bliv strandklar med en bikini fra hummel

Vores udvalg af bikinier giver rig mulighed for at kombinere styles på kryds og tværs. Uanset hvilken slags bikini du foretrækker, vil du kunne finde det blandt vores sortiment. Går du efter en halterneck med justerbare snore i halsen, eller er du mere til en klassik bikinitop med justerbare stropper? Er du til trekantsbikinier eller foretrækker du en bikini med skåle? Vi har det hele!

Vores sortiment byder på en lang række forskellige designs, men fælles for alle er et feminint design og regulær pasform. Køb matchende overdel og underdel eller skab dit eget look ved at mixe og matche overdele og underdele, lige som du ønsker. Vores udvalg byder på klassiske bikinier i sort, men hver sæson finder du også en række styles i forskellige farver og mønstre. Uanset om du er til neutrale farver eller friske sommerfarver, kan du finde det blandt vores udvalg af hummel bikinier.

Er du ikke til et matchende outfit, kan du vælge en farvet bikinitop med sommerligt print og mixe den med en klassisk neutral underdel i sort. Her kan du vælge mellem klassiske bikinitrusser, tanga, hotpants eller korte badeshorts, ligesom du også finder bikiniunderdele med mulighed for justering af pasform. Foretrækker du lidt mere tildækning, når du hopper i dine sandaler på en tur ned langs stranden efter en is eller en kold drink? Så kan du også finde feminine badeshorts til kvinder, som er perfekt til mange situationer.