“Som virksomhed er vi tilhængere af at handle ansvarligt. For hummel betyder Company Karma, at det, man giver ud, får man tilbage. Vi forpligter os til at drive vores virksomhed og samtidig gøre endnu flere gode ting ude i verden. Det er vores mission.

Gennem People, Planet & Purpose (mennesker, klode og formål) bestræber vi os på at vokse og handle i en mere bæredygtig retning – med målet om at skabe forandring og bane vej for en bedre fremtid. For kloden såvel som for mennesker.”- Allan Vad Nielsen, CEO hummel.

HVAD ER COMPANY KARMA?


Vi stræber vi efter at blive mere bæredygtige og har gjort det i mere end 20 år. Gennem vores PURPOSE projekter ønsker vi at gøre en reel forskel ved at igangsætte forandring og støtte andre til at gøre det samme. Vi udfordrer normerne. Vi kæmper for styrkelse og inklusivitet, mens vi hylder sporten. Vi ændrer perspektiver. Vi er kendt for at være en smule overmodige; vi træder udenfor linjerne og skaber det nødvendige spillerum til at fostre forståelse, respekt og fællesskab. 

Vi brænder i samme grad for at arbejde lige så intenst med PLANET ved at mindske vores fodaftryk og med vores folk, PEOPLE, ved at sikre, at alle, som arbejder for hummel behandles med respekt. Ultimativt er vores Company Karma-strategi og vores 3 P'er en langsigtet forpligtelse til at forbedre os.Let's Play For Change.