Heldragter

I alt: 0 varer 0 varer

hummel® heldragt til baby

Leder du efter en hummel® heldragt eller bodysuit til din lille dreng eller pige? Her på siden finder du hele vores udvalg af heldragter til de helt små i størrelse 56 – 98. Men vi laver faktisk også enkelte kollektioner til de nyfødte babyer, der går helt ned til str. 44. Uanset hvilke størrelse i heldragter din søn eller datter bruger, finder du den med garanti her på siden.
 

Heldragt med trykknapper og god pasform

Når vores designere tegner en ny hummel® heldragt, sørger de altid for, at den har trykknapper ved halsen og mellem benene, så det er nemt og hurtigt at trækker den over dit barns hoved og knappe den op, når den lille skal skiftes. Mange små spirrvipper er ikke vilde med at få tøjet trukket ned over hovedet, så derfor kan alle vores hummel heldragter altid knappes op med to knapper i halsen.

Desuden sørger vores designere gerne for, at der er god plads i heldragten, så den er rar at have på, uanset om den bruges som natdragt, med en lille bluse over eller helt som den er.
 

hummel® heldragt til drenge

hummel® heldragter til drenge kommer i mange flotte, friske farver som blå, grøn, sort eller grå. Du finder også rigtig mange forskellige prints og mønstre på vores bodysuits - eksempelvis regnbuer, blomster og striber, der er vævet ind i stoffet. Flere af vorer heldragter til drenge er designet med sporty detaljer som tallet 23, der refererer året 1923, hvor hummel® i sin tid blev grundlagt. 
 

hummel® heldragt til piger

hummel® heldragter til piger fås ligeledes i et væld af fine farver som lyserød, hvid og solgul. Til pigerne er der især fokus på fine prints såsom blomster, prikker eller små feminine illustrationer. Om sommeren finder du desuden ofte heldragter med korte arme og ben, der fungerer ekstra godt, når det er varmt og skønt udenfor.