Hjem /

Willy Chavarria

I alt: 0 varer 0 varer

hummel x Willy Chavarria 

hummel® er kendt og elsket på den internationale sportsscene for mærkets traditionelle og klassiske sportstøj til både mænd, kvinder og børn. Igennem flere år har hummel dog samtidig udforsket grænsegangen mellem sport og mode og således gjort sin entre i modebranchen med kollektioner, der på bedste vis rummer begge komponenter.

Det samme gør sig gældende, når hummel indgår i samarbejder med relevante designere, aktører og sportsstjerner. Og samarbejdet med mexicansk-amerikanske Willy Chavarria er ingen undtagelse.
 

SPREAD THE 5683

hummel x Willy Chavarria samarbejdet bygger på et globalt budskab om kærlighed. Mangfoldighed, sammenhold og forskellighed hyldes – og succeskriteriet er en oprigtig, fordomsfri og global relation mellem mennesker på tværs af baggrund, nationalitet og religion.

Samarbejdet har udviklet sig fra et fokus på inkluderende integration og globalt sammenhold immigranter og flygtninge i mellem til en mission om aktivt at bekæmpe 
 

Sporty streetwear møder global kærlighed 

hummel x Willy Chavarria er moderigtigt streetwear med holdning og omtanke, og kollektionerne udforsker i både budskab og udtryk grænsefladerne mellem fortid, nutid og fremtid.
Kollektionerne tager afsæt i hummels ikoniske sports DNA, men trækker samtidig stærkt på inspiration fra bybilledets moderne streetwear.

I kollektionerne finder du alt fra ovversize jakker, hættetrøjer med print og T-shirts til tidløse træningsbukser, strømper og shorts. Udtrykket er altid iøjnefaldende, kontrastfyldt og oversize. Gennemgående for kollektionerne er budskabet SPREAD THE 5683. Du finder larmende statement styles med stærke budskaber såvel som minimalistiske silhuetter, der kan sammensættes på kryds og tværs.