Mennesker er det mest værdifulde aktiv, vi har!


Det gælder både for hummel®s egne medarbejdere og de mennesker, som bidrager til at producere vores produkter. Det er mennesker, vi har indflydelse på, og mennesker, som har indflydelse på os. Vi ønsker at være kendt for at sætte dem forrest og i centrum. 

Det indebærer at sikre, at hver eneste af vores medarbejdere føler sig motiveret, sikker og glad. Men det gælder også for alle omkring os: vores kunder, leverandører, klubber og andre relevante interessenter. De spiller en lige så stor rolle i vores virksomheds vækst. Derfor bestræber vi os på at samarbejde respektfuldt og etisk, og samtidig altid tilskynde til ærlighed og gensidig respekt på tværs af nationaliteter, overbevisninger og arbejdsprocesser. 

Og frem for alt så stræber vi efter at blive et forbillede som samarbejdspartner for alle vores interne og eksterne interessenter.

INTERNE MÅL

DEN BEDSTE ARBEJDSPLADS


Vores interne PEOPLE-mål er, at hummel® skal være en positiv, udfordrende og progressiv arbejdsplads, som tiltrækker og fastholder skarpe og dygtige talenter fra hele verden.


EKSTERNE MÅL

FULD GENNEMSIGTIGHED

Fuld synlighed indenfor hummels forsyningskæde på niveau 1 og 2.

GODE ARBEJDSFORHOLD

Sørge for sikre og fair arbejdsforhold for 100 % af vores leverandører på niveau 1 og 2.

GENNEMSIGTIGHED

Vi illustrerer vores ansvar gennem transparent og nøjagtig information.