Company Karma

Hjemløselandsholdet fortsætter i hummel

Danmarks Hjemløselandshold i fodbold har forlænget aftalen med det danske sportsbrand hummel som officiel tøjsponsor indtil 2022. Det er sikret igennem en ny toårig sponsoraftale mellem hummel og NGO’en OMBOLD, som står bag udtagelse og træning af Hjemløselandsholdet. Med samarbejdet ønsker hummel og OMBOLD også at sætte yderligere fokus på den fælles mission om at forandre verden gennem sport. 

Mere end et tøjsponsorat

Siden 2017 har hummels ikoniske vinkler prydet Hjemløselandsholdets rød-hvide spillerdragt både på og udenfor banen, når Hjemløselandsholdet har repræsenteret Danmark og Danmarks socialt udsatte og hjemløse ved de nordiske mesterskaber og Homeless World Cup. Og sådan bliver det ved med at være de næste to år, da OMBOLD og hummel netop har underskrevet en nu aftale, der løber indtil 2022.

Hos OMBOLD er man begejstret for at fortsætte samarbejdet med hummel, som leverer en kollektion af professionelt tøj, sko og udstyr til Hjemløselandsholdet, som bl.a. DBUs fodboldlandshold også har glæde af.

”Det at repræsentere Hjemløselandsholdet er forbundet med en enorm stolthed. Og det er fantastisk, at vi fortsat kan tilbyde Hjemløselandsholdets spillere hummels kvalitetsudstyr fra den øverste hylde, så de får de bedste forudsætninger for at præstere og lykkes. Det fortjener de om nogen, som repræsentanter for de mest udsatte grupper i Danmark, der kæmper med misbrug, hjemløshed, psykisk sårbarhed, ensomhed og isolation,” siger direktør i OMBOLD Martin S. Pedersen.

Glæden ved, at hummels logo også i fremtiden pryder Hjemløselandsholdet, er også stor hos hummel.

”Vi er hos hummel stolte af at forlænge og fortsætte samarbejdet med OMBOLD. hummels vision om at skabe positive forandringer i verden gennem sport og idræt passer perfekt med OMBOLDs ambition og støtte til hjemløselandsholdet,” udtaler Allan Vad, administrerende direktør hos hummel.


Samarbejdet handler om mere end tøj, sko og udstyr. En vigtig grundpille i den nye aftale er at skabe synlighed omkring hummels og OMBOLDs fælles mission om at forandre verden gennem sport, og i den forbindelse nuancere opfattelse af socialt udsatte og hjemløse, ved hjælp af en række nye fælles kampagner og initiativer.

”OMBOLD er med Hjemløselandsholdet i spidsen et socialt fællesskab og et trygt sted at føle sig hjemme for spillerne, som danner grobund for positiv udvikling i forhold til fysisk og mental sundhed, nye venskaber og øget livskvalitet. OMBOLD er et afgørende socialt og inkluderende frirum fra hverdagens udfordringer og problemer, hvor man kan tanke selvværd og mening i mødet med andre på ligeværdig vis med en fodbold for fødderne. Og vi glæder os til at sætte yderligere fokus på sportens forandringsskabende potentiale sammen med hummel,” fortæller direktør i OMBOLD Martin S. Pedersen.

”Hjemløselandsholdet er repræsentanter og rollemodeller for alle Danmarks hjemløse, og holdet kæmper benhårdt for at sætte fokus på de positive ting, fodbold og sport kan gøre for mennesker. hummel ønsker at ændre verden netop via sporten, herunder med skarpt fokus på holdsport og samarbejdet med OMBOLD er derfor vigtigt og et oplagt match. Vi er stolte over, at Hjemløselandsholdet fremover til indgå i vores portefølje af hold, og vi er stolte af at samarbejde med OMBOLD med deres kvalificerede og målrettede støtte til Danmarks hjemløse,” udtaler Allan Vad, administrerende direktør hos hummel.

Blandt de initiativer, som lanceres i 2021, vil hummel og OMBOLD i fællesskab lancere en OMBOLD-tøjkollektion senere på året, hvor overskuddet af salget går til OMBOLDs arbejde målrettet socialt udsatte og hjemløse.


OM OMBOLD |OMBOLD er mest kendt for at stå bag udtagelse og træning af Hjemløselandsholdet. Landsholdet består af otte spillere, der på baggrund af sportslige og sociale kompetencer en gang om året udvælges blandt alle deltagere i OMBOLDs aktiviteter. Fælles for alle de udtagne er, at de selv har kæmpet med hjemløshed på den ene eller anden måde. Med fodbolden som platform og en målrettet og kvalificeret støtte viser hjemløselandsholdet og spillerne, at de har ressourcerne til at arbejde med gamle vaner og handlemønstre. Og de lærer at mestre forventningspres og tackle både sejre og nederlag både på og udenfor banen. Men OMBOLD er meget mere end det. OMBOLD afholder lokale, regionale og nationale træninger, stævner, ligaer, mesterskaber og camps for kvinder og mænd, der ikke er en del af det traditionelle idrætsmiljø i Danmark, typisk som følge af misbrug, psykisk sårbarhed eller hjemløshed. 

null
null