Fodboldtrøjer

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Køn

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 572 varer 572 varer
I alt: 571 varer 571 varer
FOOTBALL SHORTS

FOOTBALL SHORTS

Nedsat fra 349,95 DKK til 174,97 DKK
3 farver
Nedsat fra 349,95 DKK til 174,97 DKK
3 farver
Nedsat fra 349,95 DKK til 174,97 DKK
3 farver
Nedsat fra 399,95 DKK til 259,97 DKK
4 farver
Nedsat fra 179,95 DKK til 134,96 DKK
4 farver
FODBOLDSOKKER

FODBOLDSOKKER

Fodboldtrøjer

Uanset om du mangler en funktionel langærmet trøje eller en let t-shirt i en specifik farve, så tilbyder vi et stort udvalg af fodboldtrøjer, som er perfekte til at yde det ekstra på banen.
 

Fodbold t-shirts i farver

Hver klub har sine egne farvekombination at spille i. Derfor sørger vi for at have et bredt udvalg af fodbold t-shirts i alt fra orange til lilla, så du altid kan ramme dine klubfarver til træning. Ønsker i fodboldtrøjer med tryk til klubben, anbefaler vi at tage kontakt til en af vores mange forhandlere, der kan hjælpe med at bestille spillersæt hjem til klubben.

Når du køber en hummel fodboldtrøje er du garanteret optimal pasform og høj kvalitet. Vi designer alle vores t-shirts med spilleren i fokus, og vi tester løbende trøjernes komfort og bevægelsesfrihed. De fleste hummel fodboldtrøjer er fremstillet i let og åndbart materiale, så din overkrop holdes tør og varm under hele kampen.

Udtryk dig selv med tekniske fodbold t-shirts fra vores Reflector Tech kollektion af fodboldtøj. Med vores populære Reflector Tech jersey, får du en trøje uden generende sømme, som du kan bruge både til fodbold og andre træningsformer.
 

Fodboldtrøjer fra populære, internationale klubber

hummel er også stolt sponsor af bl.a. det danske fodboldlandshold og en lang række superligaklubber. Leder du efter en fodboldtrøje for Danmark, skal du ind under vores landsholdstrøjer.

Vi elsker fodbold, og med vores vision om at ændre verden gennem sport, bruger vi fodbold til at skabe sammenhold på tværs af etniciteter, politik og landegrænser. Under vores Karma aktiviteter, kan du læse mere om hvordan vi bl.a. sender fodboldtrøjer og -bolde til Sierra Leone for at samle en splittet befolkning.