Sport /

Padel

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Køn

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 76 varer 76 varer
I alt: 76 varer 76 varer
Nedsat fra 599,95 DKK til 419,96 DKK
2 farver
Nedsat fra 899,95 DKK til 584,97 DKK
4 farver
399,95 DKK
1 farve
449,95 DKK
1 farve
hummel court
hummel court


149,95 DKK
3 farver
149,95 DKK
3 farver

Hvad er Padel Tennis egentlig?

Padel Tennis er en sport der kombinerer det bedste fra tennis og squash og er en af verdens hurtigst voksende sportsgrene i øjeblikket. Padel, der har sine rødder i Mexico og Spanien, er nemlig på rekordtid blevet en verdensomspændende populærsport med sin kombination af hurtige kampe, sociale elementer og simple spilleregler. Banen er mindre end en tennisbane og omringet af glasvægge, der giver spillerne mulighed for at bruge væggene aktivt i spillet. Der er fire spillere på banen ad gangen – to mod to – og når både spillere og vægge er i spil, kommer der hurtigt godt flow i kampen.
Samtidig er Padel en sport, der er nem at lære og hvor de fleste hurtigt kan spille med. Reglerne er enkle, og sporten er tilgængelig for alle aldre og færdighedsniveauer, da den ikke kræver nogen særlig fysisk, styrke eller kondition. Som nybegynder lærer du hurtigt at begå dig på banen, og er du bare en smule vedholdende bliver du også let bedre fra gang til gang. Desuden kan Padel spilles hele året rundt, og der er massevis af baner både udendørs og indendørs.

 

Hvorfor Padel?

En af de (efter vores mening) mest tiltalende elementer ved Padel, er spillets meget inkluderende karakter. Uanset om du er helt nybegyndere eller en mere erfaren spiller, så kan du nyde spillet sammen med alle dine venner. Og hos hummel har det vigtigste altid været at være med og at have det sjovt, imens man er aktiv. Padel er desuden en sport, hvor både mænd og kvinder, børn og voksne, unge og gamle skal spille sammen, da det ikke stiller store krav til hverken teknik eller fysisk. Så længe du har lyst til at have det sjovt og bevæge dig imens, så er padel noget for dig. Padel kræver desuden ikke en masse særligt udstyr. Er du vild med padel kan du købe dit eget bat og bolde, men til en start er det også altid muligt at leje padel bat og padel bolde, der hvor du spiller padel. Derudover er et par gode, stabile sko og noget behageligt og hurtigtørrende træningstøj det eneste, du behøver for at komme i gang.

 

Spil Padel-tennis med hummel

I over 100 år har vi hos hummel elsket sport! Og Padel Tennis er ikke en undtagelse. Vi omfavner gerne nye sportsbevægelser, og vi er stolte over at være med på Padel-bølgen, der fusionerer vores passion for ketchersport med den moderne tids tendenser.
Som brand har vi hos hummel også en stolt forhistorie inden for court-sportsgrene, herunder særligt tennis, og vi er begejstrede for at bringe vores ekspertise og kærlighed til sport ind i verdenen af Padel. Med vores Padel-kollektioner tilbyder vi udstyr, der gør dig tip top klar til padel-banen, og som kombinerer stil og funktionalitet. Med alt fra shorts med gode lommer til hurtigtørrende T-shirts i letvægtsmaterialer bliver du hurtigt klar til dit næste spil Padel.

 

Tøj til Padel

Når det kommer til at spille Padel, er det vigtigt at have det rigtige tøj, der kan håndtere de fysiske udfordringer og samtidig lader dig bevæge dig frit på banen. Padel består gerne af hurtige skift og kræver nogle gange, at du kommer ud i yderstillinger og specielle kropspositioner. Derfor er det vigtigt at være iført tøj med høj bevægelsesfrihed, som ikke strammer eller forhindrer hurtige reaktioner.
Vores Padel-tøj er designet med fokus på netop det, og med høj funktionalitet og god komfort, kan du præstere dit bedste spil uden at gå på kompromis med stilen. Vores udvalg af Padel-t-shirts og shorts er åndbare og strækbare, så du udover at kunne bevæge dig frit også kan svede uden at blive kold og klam. Samtidig er en stor del af vores padeltøj  udstyret med praktiske detaljer som lommer til boldene og dine ejendele, så alt er sikret under spillet. Uanset om du er mand eller kvinde, har vi det Padel-tøj der kan gøre dig klar til banen.