Company Karma

hummel sponsorerer immigrantfodboldhold i New York

hummel er stolt over at sponsorere Rooklyn International Football Association - og at være med til at sprede budskabet om vigtigheden af venlighed, mangfoldighed og social selvstændiggørelse.

Amerika har altid været et farverigt kludetæppe af etniciteter, kulturer og folkeslag. Men i dag er der desværre langt mere fokus på at opbygge mure i stedet for relationer mellem disse. Særligt immigranter og deres børn påvirkes mærkbart af denne tendens, og kæmper hårdt for at få taletid i den offentlige debat.

I New York har en gruppe mennesker besluttet sig for at bruge sport som et universielt sprog, der kan binde mennesker sammen på tværs af religion, politik, sprog- og kulturbarrierer.

Rooklyn International Football Association, forkortet RIFA, er et fodboldhold i New York, som har til formål at hjælpe unge immigranter, asylansøgere og flygtninge med at blive integreret i samfundet og samtidig skabe et socialt netværk gennem fodbold og mentorordninger. RIFA fokuserer på at skabe et positivt, sikkert og støttende miljø for unge immigranter i Amerika.

null
null

De nye spillerdragter

Den Amerikanske modedesigner, Willy Chavarria, har designet holdets nye spillertrøjer, som prydes af tallet 5683, der repræsenterer bogstaverne L-O-V-E på det digitale tastatur. Tallet afspejler hummels, Willy Chavarrias og RIFA’s fælles kamp for at skabe og udbrede en mere hensynsfuld og tolerant tone i den nuværende globale immigrationsdebat.

change the world through sport

"Hos hummel tror vi fuldt og fast på sportens evne til at binde mennesker sammen på tværs af nationaliteter, kulturer, religion og politisk ståsted. Immigranter er ikke en trussel. Det er et splittet samfund derimod. Og netop derfor må vi aldrig lade politisk retorik overbevise os om, at vores medmennesker er fjender." 

- Ulrik Juul, PR, Karma og Communications Manager hos hummel.