Press

 

HUMMEL INDGÅR SAMARBEJDE MED NHF

Det danske sportsbrand hummel har underskrevet en samarbejdsaftale med det norske håndboldforbund, der gælder frem til udgangen af 2026. Læs mere.

 

HUMMEL VENDER TILBAGE TIL PREMIER LEAGUE

Det danske sportsbrand hummel har indgået en sponsoraftale med traditionsklubben Everton. Aftalen træder i kraft fra næste sæson og betyder, at hummel vender tilbage til Premier League efter flere års fravær. Læs mere.

 

ASTRALIS GROUP OG HUMMEL I HISTORISK AFTALE

hummel og Astralis Group, som står bag holdene Origen i League of Legends, Future FC i FIFA og Counter-Strike holdet Astralis kan i dag offentliggøre en ny, omfattende sponsoraftale, der ultimativt vil inkludere sponsorater af alle gruppens tre hold. Læs mere.

 

HUMMEL OPKØBER NEWLINE OG HALO

hummel A/S har fra januar 2020 opkøbt aktiviteterne i Performance Group Scandinavia A/S og herunder de to etablerede varemærker Newline og HALO. Læs mere.

 

HUMMEL KÅRET SOM MEST BÆREDYGTIGE TØJBRAND I DANMARK

Midt i en svær tid er vi hos hummel glade og stolte over, at vi netop er blevet kåret som dansk kategorivinder i det årlige SUSTAINABLE BRAND INDEX 2020, der afvikles i Skandinavien og Baltikum. Læs mere.

 

NY KAMPTRØJE TIL KVINDELANDSHOLDET PÅ KVINDERNES KAMPDAG

Det danske kvindelandshold i fodbold kæmper 365 dage om året for at blive anerkendt i en sportsgren, som stadig er anført af mænd. Holdets tøjsponsor hummel støtter kampen og lancerer derfor kvindernes nye spilledragt netop på Kvindernes Kampdag. Læs mere.

 

HUMMEL GENTÆNKER ‘PLAYER OF THE MATCH’ AWARD VED IHF WORLD MEN’S HANDBALL CHAMPIONSHIPS

hummel og IHF gentænker nu den traditionelle 'Kampens Spiller'-award ved VM i herrehåndbold. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR SAMARBEJDE MED NIKLAS LANDIN

Når en af verdens bedste håndboldmålmænd, Niklas Landin Jacobsen, i den kommende sæson stiller op til kamp, bliver han klædt i hummel fra top til tå. Læs mere.

 

HUMMEL ANNULLERER AFF-SPONSORART

hummel annullerer sponsoraftale og kræver øjeblik fratrædelse af præsidenten for det afghanske fodboldforbund. Læs mere.

 

FIGHTS THAT MATTER

hummel skærper indsatsen for at ændre verden gennem sport - og donerer nu også 1% af online-omsætning til FIGHTS THAT MATTER. Læs mere.