Presse

 

HUMMEL KØBER DANSK BØRNETØJSMÆRKE

Fra 1. januar 2022 vil det danske sportstøjsbrand hummel overtage børnetøjsmærket Sometime Soon, der indenfor blot et par år har slået sit navn fast på den internationale modescene for børnetøj. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR FEMÅRIG AFTALE MED FC KÖLN

Det danske sportsbrand hummel har indgået en aftale med Bundesliga-klubben FC Köln, som skal bære de karakteristiske hummel vinkler i fem år. Aftalen er gældende fra sommeren 2022. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR FEMÅRIG AFTALE MED PREMIER LEAGUE-KLUBBEN SOUTHAMPTON

Det danske sportsbrand hummel har indgået en aftale med Premier League-klubben Southampton, som skal spille i hummel-tøj de næste fem år. Aftalen gælder fra 1. juli 2021 og betyder, at hummel nu leverer tøj til to klubber i verdens stærkeste fodboldliga. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR SAMARBEJDE MED NHF

Det danske sportsbrand hummel har underskrevet en samarbejdsaftale med det norske håndboldforbund, der gælder frem til udgangen af 2026. Læs mere.

 

HUMMEL VENDER TILBAGE TIL PREMIER LEAGUE

Det danske sportsbrand hummel har indgået en sponsoraftale med traditionsklubben Everton. Aftalen træder i kraft fra næste sæson og betyder, at hummel vender tilbage til Premier League efter flere års fravær. Læs mere.

 

ASTRALIS GROUP OG HUMMEL I HISTORISK AFTALE

hummel og Astralis Group, som står bag holdene Origen i League of Legends, Future FC i FIFA og Counter-Strike holdet Astralis kan i dag offentliggøre en ny, omfattende sponsoraftale, der ultimativt vil inkludere sponsorater af alle gruppens tre hold. Læs mere.

 

HUMMEL OPKØBER NEWLINE OG HALO

hummel A/S har fra januar 2020 opkøbt aktiviteterne i Performance Group Scandinavia A/S og herunder de to etablerede varemærker Newline og HALO. Læs mere.

 

HUMMEL KÅRET SOM MEST BÆREDYGTIGE TØJBRAND I DANMARK

Midt i en svær tid er vi hos hummel glade og stolte over, at vi netop er blevet kåret som dansk kategorivinder i det årlige SUSTAINABLE BRAND INDEX 2020, der afvikles i Skandinavien og Baltikum. Læs mere.

 

NY KAMPTRØJE TIL KVINDELANDSHOLDET PÅ KVINDERNES KAMPDAG

Det danske kvindelandshold i fodbold kæmper 365 dage om året for at blive anerkendt i en sportsgren, som stadig er anført af mænd. Holdets tøjsponsor hummel støtter kampen og lancerer derfor kvindernes nye spilledragt netop på Kvindernes Kampdag. Læs mere.

 

HUMMEL GENTÆNKER ‘PLAYER OF THE MATCH’ AWARD VED IHF WORLD MEN’S HANDBALL CHAMPIONSHIPS

hummel og IHF gentænker nu den traditionelle 'Kampens Spiller'-award ved VM i herrehåndbold. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR SAMARBEJDE MED NIKLAS LANDIN

Når en af verdens bedste håndboldmålmænd, Niklas Landin Jacobsen, i den kommende sæson stiller op til kamp, bliver han klædt i hummel fra top til tå. Læs mere.

 

HUMMEL ANNULLERER AFF-SPONSORART

hummel annullerer sponsoraftale og kræver øjeblik fratrædelse af præsidenten for det afghanske fodboldforbund. Læs mere.

 

FIGHTS THAT MATTER

hummel skærper indsatsen for at ændre verden gennem sport - og donerer nu også 1% af online-omsætning til FIGHTS THAT MATTER. Læs mere.

 

hummel indgår samarbejde med Lukas Podolski

Det danske sportsbrand hummel har indgået et samarbejde med den tyske fodboldlegende Lukas Podolski, der fra den 1. januar 2022 bliver global fodbold- og brandambassadør. Den 36-årige VM-guldvinder har skrevet under på en femårig aftale. Læs mere.